Šťavnaté krůtí řízečky v křupavém bramborovém těstíčku

Připravíme si vše potřebné a můžeme se do toho pustit - Krůtí řízky, brambory, vajíčko, česnek, sůl, pepř, špetka kurkumy, mletý kmín, špetka majoránky, trošku hladké mouky.

  1. Řízky nakrájíme na menší kousky a posolíme z obou stran.
  2. K vajíčku přidejte koření a sůl, utřený česnek, nastrouhané brambory a slunečnicové semínka a do vzniklého těstíčka vložíme maso.
  3. Smažíme pozvolna z obou stran do křupava.
  4. Mezitím si nakrájíme ledový salát a připravíme zálivku - šťáva z jednoho sladkého pomeranče, lžíce olivového oleje, lžíce medu, lžíce hrubozrnné hořčice, sůl, pepř.
  5. Po usmažení klademe řízečky na lůžko ze salátu, pokapané zálivkou. Dobrou chuť.

 

řízečky

Provozovatel webu JANUS spol. s r.o., jako správce osobních údajů, zpracovává na tomto webu soubory cookies pro zlepšování prostředí webových stránek, pro analytické účely a pro cílenou reklamu. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Další informace